Det krävs stora steg

När jag var liten hade jag en vän som dubbade en kortfilm och som tack fick han springa in i en “Stor och Liten” butik och plocka vad han ville under 5 minuter. För er som inte minns “Stor och Liten” så var det en kedja med leksaksaffärer, min vän kom hem med ett Super Nintendo och över tjugo spel. Under hans jakt i butiken hade han tagit många stora steg för att hitta rätt bland alla leksaker.

“Det här är som en barndomsdröm.” Filip lyckades tillslut få ordning på meningen och förklara vad han menade för de arbetande på Länna Sport, helt klart exalterad över vad som var på väg att hända.  Vi, jag och Filip stod nu på ett “bara för oss, specialöppet” Länna Sport redo att gå igenom all utrustning man behöver för att åka längdskidor.

Tänker inte berätta för mycket om denna händelse då det kommer visas i avsnitt åtta men kan säga så mycket som att vi har mätt ut vårt spann ordentligt nu och det känns bra, vi och vår utrustning är som motorer som trimmas till perfektion och detta var ett stort steg. Det känns ofta som att man tar stora steg i livet mer eller mindre undermedvetet, så länge man fokuserar på rätt saker och gör det man vill så kommer de stora stegen av sig själv, man kan inte välja när man ska ta dom allt man kan göra är att vara beredd på att ta de när de kommer.

Här kommer därför en bild från en av våra tidigare musikvideoinspelningar, det var också ett stort steg.

IMG_0556

 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.