Blogga

Jag kommer börja provblogga lite här om min träning mina mål och allt som har med min löpning att göra, jag hoppas att någon/några finner detta intress

Jag hade gärna velat döpa bloggen till "Vägen till ett marathon". Ett marathon har alltid varit för mig en dröm och ii skrivande stund är det extremt nära att jag kommer anmäla mig till Helsingborg maraton 2014. 

Jag har nu varit aktiv nästan ett år, jag började med att ta mig fram med tunga steg på 2-3 km, nu springer jag milen utan ansträngning jag har sänkt mitt km tempo med nästan två minuter, jag har verkligen fastnat för löpning, jag älskar det jag älskar att prata och diskutera om det och framför allt jag älska att uvtöva det, jag har kommit dit att det har blivit en drog för mig, en drog jag aldrig ska lägga av med.

Jag har i dag varit på en löpanalys hos en kille som heter Markus Vorlitsvhek som driver 365 days http://www.365-days.se/ 

Jag gjorde denna anlysen för jag vill se hur min teknik är och hur jag på ett enkelt sätt kan förbättra den, jag kan verkligen varmt rekomendera att göra detta. Tror att det kommer hjälpa mig väldigt mycket på vägen. 

 

Hoppas ni kommer tycka det är läsvärda och intressanta ord jag skriver här.

 

/Run Stefan Run

3 kommentarer till inlägget

Ronny Lövstrand
1967 • Borås
#1
13 juni 2013 - 15:48
Hoppas jag också kan bättra mina tider med 2 min/km någon gång. Undrar hur det ser ut om ett år?

Började jogga i slutet av April och springer redan mer än en mil, men snabbt går det inte... Men tänker så här att jag blivit mycket bättre på bara några veckor och jag har resten av livet på mig. Har i och för sig varit aktiv ett halvår nu men inte joggat i början (gång och simning).
Jocke Björling
1978 • Norrköping
#2
13 juni 2013 - 17:53
Det här ska bli intressant att följa.
Får nog sätta igång nu, 2 minuter på så kort tid så är ja väl snart omsprungen..;)

Kör hårt Stefan..
1976 • Växjö
#3
13 juni 2013 - 21:40
Det kommer gå bra Ronny det handlar mycket om att överleva dom jobbiga stunderna när allt känns motigt. Hoppas jag kan ge dig lite inspiration.
Jocke, du vet att du är min hare;) en vacker dag ska du vara min hare!!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.