Min väg mot hälsa och må bra

Kvalitetstid i solen

På drivingrangen i Öijersjö med min sambo. Vi står i strålande sol, lite motvind och ska börja träningen. Slår igenom alla mina klubbor och det går till och med bra med min driver. Det känns härligt att slå, sikta och få till några bra slag innan vi börjar på chippar och puttar.

Vi tar puttarna först och till sist chippövningarna. Här är jag alltid sämst, dålig koncentration och fokus, jag ger upp och tycker att detta är  det mesta tråkiga slaget som finns, MEN idag hände något -- jag kom på att det är en pendelrörelse och använde mig av den pendeln hela tiden under slagen och de blev så bra! Jag träffade rätt hela tiden och min sambo såg inte ett enda slag. När han kom och jag skulle visa honom att jag hade kommit på hur jag skulle göra - så funkade de inte. Naturligtvis. Mer mental träning, mer träning på att orka när det behövs, att inte ge upp när det är jobbigt, värdelöst eller går dåligt.

Några slag och två och en halv timme senare så skrattade vi gott och åkte trötta och nöjda hemåt för att se Kalmar få stryk av IFK Göteborg. Halvtidspausen satt vi i solen och åt kladdkaka, glass och hallon. Kvalitetstid i solen ger också energi!

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.