Utvärdering, säsongen 14/15

Överlag tycker jag säsongen varit helt okej. Lite hinder men tanke på benhinnan som spökat vilket gjort att träningen blivit hackig. Sendan har det även varit lite sisådär med motivationen till själva innebandyn...Varför är det svårt att sätta fingret på! 
Jag känner ibland att människor runt mig utvecklas i sån rasande fart men själv nöter man på i samma träsk. Jag tror att i och med den hackig säsongen då jag tränat en vecka och tvingats vila veckan därpå gjort att känner att jag inte utvecklas så som jag skulle vilja. Får hoppas på jag med en skadefriare säsong hittar tillbaka till glädjen med innebandyn! :)

Utvärdering säsongens mål ( alla mål är inte med) :
* Förbättra mitt matchspel ( rörelse, löpningar osv...)
* Starkare kropp överlag (ben,bål, sakdeförrebyggande)
* Bättre kondition ( nivå 10 beeptest)  

Jag tycker att jag mer eller mindre utvecklats i alla mål.
* Förbättring av matchspel är något som utvecklats tack vare NIU. Taktiksnack, olika slags matchspel, och förklarningare varför man gör vissa övningar gör att man tvingas änvända huvudet och inte bara göra.
* Jag kännde redan i början av niu att jag blev allt starakre och fick bättre kondition vilket motiverade mig mer och mer! Skit kul med den lätta tillgången till gym och min gymvän Elsa :)
* Beeptest nivå tio slog jag!!   

* Släppa tidigare misstag, försöka igen
* Få mer kämparglöd fysiskt
* Bry mig mindre om vad andra tycker om mig
* Trivas på niu, mitt lag och på natur

*Som jag skrev högst upp jämför jag mig välidgt mycket med andra vilket inte är så bra. Jag fokuserar på det jag är sämre än andra på och tänker inte alls på saker jag kanske är bättre på.
* Jag trivs väligt bra både på Niu, i mitt lag och med skolan i anmälhet! 

*Bättre bollkontroll
*Bättre skott och bågar
* Pass och mottagning i fart 
* Se ny passnigsvägar 

* I och med det ökade träningsdosen och bolltid har jag även i dessa mål utvecklas mer eller mindre. Jag tykcer jag fått bättre passningar och bollkontroll och klarar av att göra det i högre fart.
* I och med lite bättre självförtonde i min styrka och snabbhet vågar jag även hålla i bollen lite längre än tidiagre vilket är bra.
* Bättre spelförståelse och att tänka steget längre gör att mina val av pass har utvecklats.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.