Äntligen lite värme

Har precis kommit in från mitt första långpass i värme och sol. det känns underbart. Måsta bara tänka på att ta med lite mer vätska. Så klart satt knäskyddet på och det känns tryggt att det håller knät på plats och att jag kunnat börja ge mig ut på längre pass. Skönast är att jag på sista tiden inte har ont efter löprundorna. Beror det på det nya knäskyddet? Det återstår att se.

Måste även berätta att jag deltagit i två tävlingar också. Först det årliga Vårruset och det kändes bara bra att få springa på lite fortare även om det tog på lite så jag fick gå uppför sista backen men men i fjol när jag fått min dignos Artros fick jag gå runt de 5 kilometerna med min mamma som snart är 80 år och stötta mig på stavar, så i år är man glad att bara behöva gå uppför EN backe. 

Det andra loppet är ett stafettlopp Indalsledenloppet och jag hade en sträcka på 7,5 km. Nu med nytt knäskydd så kändes knät bra och jag var taggad, men efter några kilometer var orken slut och jag var tung i hela kroppen men fick kämpa mig i mål. På kvällen kom halsont och feber så det var nog förklaringen på att det gått så tungt.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.