Värme och svettigt backpass

Äntligen har sommarvärmen kommit, och med den riktigt svettiga pass. Hammarbybacken gånger 16 i stekande sol tog på krafterna. Kunde göra självpeeling efteråt av allt salt som utsöndrats på huden =)

Är så sjukt glad för att benhinnorna inte känns längre! Cykling, foamroller, tåhävningar och en form av tåflex verkar ha gjort susen. Ska fortsätt med de senare framöver och hoppas att benen håller sig i skick.

Något av det roligaste med att knata upp och springa ner så många gånger är de andra backklättrarna. Några gör som jag, några spurtar upp en bit, går ner, och spurtar igen, andra kämpar sig i nån form av jogg upp och samma form av jogg ner (been there, done that). För egen del är de som kämpar sig i löpning upp och dör på vägen (inte bokstavligt) vad som boostar mitt eget ego mest just nu, för vi kan börja ungefär samtidigt från botten, och de drar ifrån ordentligt i början, men så - i mitten av backen - kommer jag sakta men säkert ikapp och går om, och vänder ner direkt. =)

Annat som peppar är de löpare som man möter om och om igen och som man byter några ord med, t ex idag en snubbe som sprang upp och ner med stavar (i sjukt bra tempo!) och hade gjort 12 varv när vi språkade. Andra som ropar "Starkt jobbat" åt en är också riktigt nice! Ska bli bättre på att själv peppa andra.

Så här kan ens ben se ut efter ett dammigt pass:

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.