Viktor Johansson PT

Vasacoachen hjälper dig att uppnå dina mål

Hösten är här och det är nu många som börjar fundera på Vasaloppet. Varför inte ta hjälp av Vasacoachen för att uppnå dina mål.

Ett bra målsättningsarbete är en stark bidragande faktor till ökad motivation. Ditt mål ska inte bara vara realistiskt och utmanande, du ska också veta vägen dit. Om du inte vet vad som krävs, då är ditt mål bara en dröm.

"Man liksom går in i köket för att baka, och säger att kakan ska bli riktigt god utan att veta vad som egentligen ingår i receptet". Johan Olsson.

image

Planering och struktur är väldigt viktigt, oavsett om man är elitidrottare eller en helt vanlig motionär. Med hjälp av en bra strukturerad planering, ökar du därefter motivationen och glädjen i träningen, vilket också leder till bra resultat.

Personligt träningsprogram (uppdelat på två)
Min strävan är att göra enkla träningsprogram. Med hjälp av träningsdagboken Funbeat kan vi se varandras träningspass. Du får tips och råd under hela perioden plus att jag som coach ger dig direkt feedback på dina träningspass. Dessutom får jag får större insyn på hur/om träningsprogrammet funkar. Tillsammans ska vi träna utifrån din ambition och dina förutsättningar, så att du till slut når ditt mål.

Varför 2 träningsprogram?
*Du får bättre koll/överblick över din träning. Det är långt kvar till Vasaloppet.

*Du sätter upp mål för varje träningsprogram, vilket blir viktiga delmål fram till Vasaloppet.

*Du motverkar motivationsdippar och behåller lättare träningsglädjen under dessa träningsperioder

Pris: 450 kr/del

Jag som coach/tränare lyder under sekretesslagen vilket innebär att all information du lämnar är strikt konfidentiell och ingen obehörig kommer att ta del av den utan ditt personliga medgivande.

Tveka inte, hör av dig

http://vasacoachen.nu/

vasacoachen@hotmail.com
tel: 0705 50 87 09

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.