Löparakuten på #STHLMheartbeat

Upp med handen om du någonsin tänkt något liknande “Ahh! Jag har så ont i ryggen, det känns som att jag har en låsning eller så. Jag kanske borde kolla upp det” eller kanske “Aj aj!! det gör så ont i foten när jag springer. Jag borde kanske kolla upp det”. Det behöver ju nödvändigtvis inte alls vara just dessa krämpor du har haft eller har – det kan vara annat också. Men du känner säkert igen dig? Eller hur? Du har säkert tänkt tanken.

Ta steget och boka in dig till en naprapat

De där tankarna maler och maler – att du borde boka in en massage eller ett besök hos en naprapat. Men just när det gäller sådana saker, som egentligen borde vara lika vanliga som att besöka tandläkaren, är det väldigt långt till boka-knappen. Jag vet inte hur du tänker – men jag känner igen mig i alla fall. Det är rätt i prick skulle jag säga. Hos dig också?

Löparakuten

bild111Hade det inte varit för att Löparakuten varit på plats på #STHLMheartbeat i lördags hade det där besöket fortfarande varit ogjort. Och jag hade med all säkerhet fortfarande andats uppe i öronen och känt mig fastlåst. David (en kille jag rekommenderar om du själv tänkte besöka Löparakuten) frågade ingående om vad jag hade för krämpor. Jag lade mig på bänken och snart därefter knakade det som det aldrig någonsin gjort – och för första gången i mitt liv (yes, har varit på behandling förut faktiskt) tyckte jag det var riktigt obehagligt. Men – vilken skillnad! Tre obehagliga knakande ljud och jag var tillbaka. TACK!

Jag kunde andas normalt och min låsning i ryggen var puts väck.

bild10

Tyvärr tycker jag själv det är lite väl långt att åka till Stockholm för att besöka en leg. sjukgymnast, som David, för att få behandling men bor Du i Stockholm med omnejd och har samma tankar som jag – att du borde. Då tycker jag du ska kontakta David eller någon av hans kollegor på Löparakuten. En varm rekommendation från mig!

Är du bra på att ta hand om kroppen genom sådana här behandlingar?

Inlägget Löparakuten på #STHLMheartbeat dök först upp på Isikost.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.