Träningskläder på Gekås/Ullared

Igår (årets varmaste dag?) blev det en tur till Gekås/Ullared. Kändes faktiskt som en helt ok dag att åka dit på. Hettan ute kändes alldeles tryckande, men inne i varuhuset var det lagom mycket AC.

Nu har jag redan alla träningskläder jag behöver och mer där till – det finns inget roligare att köpa än träningstajts – men jag spanade så klart ändå in utbudet. Brukar tycka Gekås har ganska bra och prisvärda träningskläder, och det är en hel del som fått följa med mig hem där ifrån genom åren. Men igår tyckte jag det var torftigt. Väldigt mycket att välja på, men väldigt lite som var snyggt. Det enda som egentligen föll mig i smaken var de rosa och grå träningskläderna från Svea. Men jag är inte helt förtjust i att loggan måste blaffas ut över hela tajtsen… så det blev inget köp.

4316622f-fcb4-4a9e-8f5c-5d06d37f7686

Till dottern hittade vi där emot ett riktigt snyggt och prisvärt träningsset. Tajt (90 kr) och linne (70 kr) för sammanlagt 160 kr. Så det fick absolut följa med oss hem! Får se om jag lyckas fotografera det på framöver.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.