Icebug Backyard Trail – Starta eller Vila?

Helgen närmar sig och så gör också nästa lopp som jag har inplanerad. Även om ryggen har blivit bättre så har jag fortfarande lite ont, så frågan är om jag ska starta eller vila?

Huvudet börjar bli desperat efter tävling, lite märkligt då traillöpning för mig mångt och mycket handlar om njutning, och min plan finns där i bakhuvet.
Trots att jag hittills inte kunnat följa planen i över huvud taget! ??

Nåväl. På söndag den 5/5 är det avstamp för Icebug Backyard Trail med start och mål vid Icebugs huvudkontor i Jonsered. Jag är anmäld till 16 km men som brukligt är så finns det fler lopp att välja på både för barn och vuxna.

För de lite mindre så finns det både 500 meter och 3 km att välja på. För de lite större finns det 6 km eller 16 km.

Anmälan till loppet är stängd. MEN! Idag klockan 12.00 släpper Icebug 100 platser för efteranmälan! Anmälan görs då på plats hos Icebug i Jonsereds fabriker. Kan vara värt att göra om du inte anmält dig ännu.

Jag har provsprungit banan som har en fin sträckning genom mestadels blandad gran- och tallskog. Inledningen på banan är snabb då starten går på asfalt följt av grusstig så det lär gå fort i starten. Efter någon kilometer kommer nog startfältet tunnas ut då loppets längsta och brantaste stigning kommer genom fält av vitsippor och lövskog för att sedan tas över av barrskogen.

Loppet är sedan i mina ögon rätt så flackt och böljande men mot slutet kommer några fler backar, några uppför men mestadels nerför.

Just nu ser jag fram emot att få tävla och delta i ett förmodat grymt arrangemang. Icebug brukar kunna leverera!

I realiteten så är väl chansen lite 50/50 om ryggen ska palla…. Blir nog till att bestämma mig först på söndag morgon.

Hoppas vi ses! Annars hoppas jag att DU får en grym tävling och upplevelse!

Inlägget Icebug Backyard Trail – Starta eller Vila? dök först upp på Traillöparen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.