PIGGELINA.SE

Googlat dig hit?

Jag älskar att ta reda på hur folk egentligen hittar min blogg. Vad de söker på för att ramla in? Senaste månaden hittar jag förutom de mer logiska ”piggelina” och mitt namn även:

HERBALIFE FARLIGT?
Den sökningen leder rätt in till ett av mina mest lästa inlägg. Jag har sprungit ett lopp i Lund och gör en fettmätning efteråt som visar att jag är på gränsen till överviktig. När jag försöker påpeka orimligheten finns det bara en felkälla i deras mätmetod och det är att man kan bli felaktigt överviktig om man har väldigt stora bröst….   Jag skrattar hela vägen hem till datorn och författar mitt inlägg.

FULLKORNSPASTA VS VANLIG PASTA
Jag skrev mycket mer om kost förr. Tänkte att bloggen skulle vara upplysande och inte bara min öppna svammeldagbok som den sedermera blev.  Jag fick nog av alla nojigheter som folk höll på med, alla förbud och alla måsten. När potatis blev farligt gav jag upp och slutade prata mat. Numera pratar jag mest om semlor…

LÖPARKNÄ
Sökningen leder rätt in i mitt i särklass mest lästa inlägg. Ingen som har googlat löparknä har nog missat det. Såklart är jag glad för alla som hittat hit pga sökningen, men jag önskar inget ett löparknä. Det är fasen värre än brysselkål!

KALLASTE STOCKHOLM MARATHON
Den som googlar väderstatistik och hoppas få en träff på SMHI kanske blir besviken av ett inlägg som innehåller ordet ”nära-döden-upplevelse”….  Jag fryser fortfarande när jag tänker på det!

BOKA SPA NÄR MAN ÄR NYKÄR
Alltså jag förstår inte. Jag är gift sedan 19 år. Med en man som inte ens gillar spa. Jag har inga som helst råd att ge….

FUNKAR PAR MED SAMMA INTRESSEN?
Man kan ju tro att jag har en relationsblogg. Men alltså svaret är ja. Det är ju det roligaste som finns att hitta på grejer tillsammans. Cykla till Umeå. Springa och tälta. Äta alldeles för dyr mat på fantastiska restauranger. Resa och dricka kaffe. Hade jag varit gift med en fotbollsnörd vetetusan om jag inte hade bokat spa med mig själv för att slippa gå på match…

DALBY HIPPT?
Nu är vi inne på avdelningen konstiga frågor. Men nej, jag tror inte det är så hippt. Däremot kan man ramla in på min blogg av just den sökningen för att jag i en och samma mening förklarar begreppet ENDURO som hippt utomlands, i samband med de lopp vi höll i Dalby i somras….

VAD KALLAS EN SOM MASSERAR HÄNDER?
Massör? Vet faktiskt inte vad jag bloggat om för att lyckas bli träffad av google på den sökningen. 

Och ja, folk fortsätter söka på nakna tanter….

Kommer du ihåg hur du hittade hit? Vad du googlade…?

Inlägget Googlat dig hit? dök först upp på Piggelina.

1 kommentarer till inlägget

1984 • Norrland
#1
16 januari 2020 - 22:36
Under senaste inläggen :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.