PIGGELINA.SE

Typiskt!

Det finns saker som alltid händer. Liksom för att retas. Här är mina:

Varje gång jag ska gå ut och springa/cykla vill Garmin uppdatera sig. Eftersom jag inte orkar vänta 2 minuter  trycker jag ”remind me”. Problemet är att nästa reminder kommer nästa gång när jag ska ut, då jag inte heller orkar vänta och därmed trycker remind me….   Det är ju inte så att jag sätter på Garmin i tevesoffan och uppdaterar en random torsdag!  Hur ska man få det gjort liksom?

Varje gång jag tagit på mig alla cykelkläder (inklusive hängselbyxor, cykelskor och hjälm) blir jag kissnödig. Så måste jag ta av mig hjälmen (NEJ, man kan inte kissa med hjälm!), klockan (som sitter utanpå jackan), spi-beltet och jackan, innan jag ens kan börja fundera på byxorna. Och så väcker jag hela familjen med klampet från cykelskorna!

Jag sätter på skoöverdragen på fel fot. Varje gång. Fast jag koncentrerar mig och tänker att jag ska göra rätt.

Jag har alltid mitt spi-belt utanpå tröjan på alla mina bilder. Med öppet blixtlås! För att jag korvat fram det i min jakt på telefonen. Och ALLTID glömmer att stoppa tillbaka det sen. Själva definitionen av fulselfies.

Jag är alltid kissnödig när jag kommer hem från en cykeltur. Och proceduren har ni läst om ovan. Med skillnaden att nu är det bråttom också!

Jag glömmer alltid vattenflaskan på spinningcykeln.

Jag glömmer alltid att piffa tånaglarna (läs: måla över det blå) och inser det först när jag står som instruktör på yogamattan. Och så här års är det inte ens mörkt i salen…

Jag stänger alltid av Garmin när jag pausar. Och glömmer ALLTID att sätta på den igen.

Det händer inte att jag hittar både solglasögonen och gps-klockan. En av dem är alltid borta!

Vilka retsliga ting händer dig?

Inlägget Typiskt! dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.