forsbackarunner

Trans Scania 2020

Foto: Magnus Johansson

Stod på Långa Bryggan. Solens strålar värmde och det var en underbar sommarmorgon. Frågorna i mitt huvud var många. Skulle jag klara detta? Hur många skulle bryta? Skulle någon kollapsa?

Före loppet – Loppet skulle bli varmt med högsommarvärme som opassligt anlände dagen före start. SMHI värmevarnade och vi fick snällt förbereda oss på löpning i 30°C under många timmar. I sista stund lånade jag en kylbox till bil och den plus två andra kylväskor skulle hjälpa mig hålla huvudet kallt. Emma skulle köra följebil och gjorde debut som ultrasupport. Frös in en massa iskuber och vatten i petflaskor som kylklampar/drickareserv. Ringde boendena och tiggde om plats i frysen vilket jag fick. På torsdagen checkade vi in på hotellet i Lund begav mig sen till middan med arrangörerna och flertalet av löparna. Trevligt att träffas men maten tyckte jag var för stark. Gick efter(åt) på Burger King, käkade ett meal och mjukglass.

Hotellfrukosten hade pga Corona decimerats till en frukostpåse. Man fick välja på några saker men endast en av varje. Jag bad om flera ägg och bullar men nej. Endast en av varje och antingen fralla med ost eller med ost/skinka. Snålt tyckte jag och berättade i receptionen att jag skulle springa 24 mil. Ok, de skulle göra ett undantag. Vi fick vars två! Här fortsätter inlägget!

1 kommentarer till inlägget

1972 • Hägersten
#1
13 augusti 2020 - 11:34
Vilken insats, sjukt bra jobbat. Grattis!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.