Löpning Övrigt 6 inlägg 3073 visningar

KUL-helg 2011

Staffan
1971 • Uppsala
#1
16 oktober 2011 - 12:36
Gilla
Tjena,
det är mindre än en månad kvar till 2011 års KUL-helg (inbjudan till helgen finns på ultradistans.se). Det kommer att bli en helg med fin höstlöpning och tillfälle att träffa andra löpare och prata löpning. För er som inte känner för att prata löpning så finns det bra mobiltäckning så man kan ringa hem. Jag och Mattias har gjort kartor och planerat lite för att löpningen ska bli bra och innehålla lämpliga mat och vätskestopp. Det kommer att bli trevliga rundor med en hel del närhet till vatten.

Vi skulle behöva veta hur många som kommer och på inbjudan har vi inte satt ut något sista anmälningsdatum. Har du tänkt att delta så hör av dig så snart som möjligt!

Löparhälsningar,
Staffan
1981 • Linköping
#2
16 oktober 2011 kl 13:03
Gilla
Hej!
Jag har varit med tidigare år och kan säga att det brukar vara kanoners!

Staffan, kan man få se kartorna? Jag har på känn att det är mycket asfalt planerat, och jag vet inte om jag är så intresserad av det...
Staffan
1971 • Uppsala
#3
17 oktober 2011 kl 10:59
Gilla
Tjena Karin,

Det kommer att bli kanoners i år också. Västkusten erbjuder en ypperlig miljö för löpning och jag tror att asfalten som finns där är bra och löpvänlig. Vi ska se om det går att lägga ut kartorna på ett smidigt sätt.

Hälsningar,
Staffan
1985 • Halmstad
#4
17 oktober 2011 kl 11:55
Gilla
Hej vilket kanonarrangemang detta verkar vara, har aldrig hört talas om det förut. Har några funderingar bara. Jag har aldrig sprungit längre än mara tidigare och undrar bara hur tempot kommer ligga.
Jag springer mellan 50-80 km/vecka så jag har många mil i benen.
Men som sagt vet ju inte alls hur det känns på sträckor upp till 50 km.
Sen undrar jag även om man måste bo med er ute i tylöbäck, jag är gärna med på allt annat och betalar därefter. Har nämligen precis köpt hus så man får försöka hålla igen lite på utgifterna nu i början. Jag bor bara 4-5 km från tylöbäck så det är ju precis runt knuten allt kommer va...

Tack på förhand //Patrik Fykell
Mattias Bramstang
1975 • Halmstad
#5
17 oktober 2011 kl 19:16
Gilla
@ Karin: Vi fixar till lite asfaltsfri löpning åt dig. Inga problem, du kanske får sällskap till och med:-)

@ Patrik: Det brukar (av min erfarenhet att dömma) starta med grupplöpning och efter ett tag utkristaliseras några subgrupper som håller olika fart. Jag tror inte några grupper sprungit fortare än 5min/km, ej inräknat tid vid vätskestationer (kiosker etc). Det brukar vara vanligt att springa i 5-6min per kilometer, men det spelar inte så stor roll för man kan justera sin löptur så att "alla" kommer fram under samma timme vilket är trevligt för alla.

//
mattias
Daniel Becker
1973 • Vaxholm
#6
14 november 2011 kl 21:30
Gilla
Hade så kul i helg i halmstad. Tusen tack alla som var med och oxå hade ULTRA SKOJ;) Landade på 96 km totalt. Det är klart MVG;)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.