Löpning Kläder, Skor & Prylar 5 inlägg 2469 visningar

Newton Running Distance

sabine
1978 • stockholm
#1
5 januari 2013 - 15:49
Gilla 
Hej! Undrar om det är någon som springer i denna sko? Hur är den på långpass? Lite sugen på den men den är ju lite speciell i sin formation med uppbyggnad under framfoten. Har provat den på löplabbet och säljaren där tyckte att den skulle passa mig...
Har inte hört/läst något om denna sko, kanske ingen som har den!?
1965 • Eksjö
#2
5 januari 2013 - 16:56
Gilla 
Underbar sko på jämna underlag, särskilt banlöpning, men precis som med barfotaskor bör du nog trappa upp distanserna långsamt, det är min erfarenhet i alla fall. Inget för långpass utomhus vintertid på isfläckar och snö rakt av direkt med andra ord.
sabine
1978 • stockholm
#3
5 januari 2013 - 17:02
Gilla 
Tack för svar Peter! Hmmm....då kanske det är bättre att lägga pengarna på något som man kan springa lite mer i...Hon på löplabbet sa ingenting om att trappa upp distansen, detta trots att hon förespråkade dämpade och lite mer "klumpiga" skor när det kom till längre distanser. Hon kanske glömde det... Men enligt henne va det även rätt bra dämpning i hälen om man skulle falla in i ett sånt löpsteg när man blev trött...
Får nog gå och testa igen!:)
1965 • Eksjö
#4
5 januari 2013 - 17:57
Gilla 
Är du redan framfotslöpare kan du nog trappa upp rätt snabbt, men de tar ändå lite annorlunda på baksida lår jämfört med att springa i vanliga tunna skor eller VFF, och någon häldämpning att tala om finns det i alla fall inte i mitt exemplar (älskar dem ändå iofs).

Det skall visst komma en trailvariant under 2013...
sabine
1978 • stockholm
#5
5 januari 2013 - 17:59
Gilla 
Nja, jag vet inte riktigt vad jag är för slags löpare....Hon tyckte att jag va framfotslöpare efter att jag hade sprungit på bandet där i ett gäng skor. Men det va ju på bandet...tror att jag varierar lite... Får nog avvakta lite med dessa skor tror jag!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.