Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 3440 visningar

Titta rakt fram!!!!

1974 • Västerås
#1
11 april 2013 - 22:39
Gilla
Vill bara påminna alla glada löpare att titta rakt fram när ni är ute och springer. ........Jag sprang med friskis & svettis löpargrupp idag och inledde efter en halv km med att dunka i huvudet i en trafikskylt som helt uppenbart var i vägen. Och hur lyckas man, är ju frågan då? Jo man pratar med den som springer bredvid och tittar artigt på personen istället för att titta framåt och då kan det bli ett PANG!!!! Och jack i huvudet med blodet rinnandes. Blev dock så förbaskad på mig själv så fortsatte löparturen runt ;) Så se upp!!!! Eller rättare sagt, se framåt!!!!!
Mattias
1974 • Borås
#2
12 april 2013 kl 07:09 Redigerad 12 april 2013 kl 07:11
Gilla
På Göteborgsvarvet förra året höll jag på att springa in i en balkong som stack ut sådär fint i huvudhöjd, på Hissingen nånstans. Just därför att jag växlade några ord med personen bredvid.

Förvisso var jag lite utanfön banan då och försökte köra om på insidan, så ingen annan att skylla på än mig själv. Men håller man bara blicken rakt fram (och ibland lite neråt för att hålla koll på diverse stolpar i skrevhöjd) så brukar det gå bra ;)
Pontus Almquist
1981 • Kalmar
#3
12 april 2013 kl 14:44
Gilla
Jag sprang in i en trästolpe på Lidingöloppet förra året. Lite snopet, rätt pinsamt. Skyller på den allmänna trängseln =)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.