Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 8835 visningar

Ont i ljumske/bäcken - hjälp!

1977 • Örebro
#1
30 juli 2014 - 09:01
Gilla
För tre veckor sedan sprang jag (tydligen) för långt på för få dagar. Resultatet blev kraftig smärta som satte sig i bäckenet och det kändes som att jag fött flera barn i rad - på tvären... Jag vilade från löpningen och smärtan förflyttades då till att sitta på högra delen av bäckenet och i ljumsken.
Telefonsamtal med vårdcentralen gav ingenting mer än att jag kunde smörja med antiinflammatoriskt och höra av mig om det inte blev bättre. Så idag har jag ringt igen och väntar på att de ska ringa upp...
Någon annan som kanske kan ge mig fler svar/tips än vårdcentralen? Vad kan det vara? De senaste dagarna har det blivit värre och det gör svinont när jag stödjer på höger ben. På måndag börjar jag jobba och jag har ett fysiskt rörligt jobb som väntar på mig... Känner mig en aning stressad!
Tacksam för svar!

/Camilla
stefan
1968 • borlänge
#2
30 juli 2014 kl 14:49 Redigerad 30 juli 2014 kl 14:53
Gilla
hejsan….låter lite som mina problem, jag har fått svar på MR och det visade sig vara symfysit och benmärgsödem i höft i anslutning till symfysen….googla på det och kolla om du känner igen det.
jag har haft problem länge och varit hos både naprapat och sjukgymnaster , men det är efter MR som jag fått svar på problemet, hade jag vetat det jag vet idag och om jag vore du så skulle jag försöka få tid hos en ortoped

// stefan
1977 • Örebro
#3
30 juli 2014 kl 16:53
Gilla
Tack Stefan! Googlat och känner igen till viss del... Ska ta det med vårdcentralen när jag kommer dit.

/Camilla
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.