Löpning Om jogg.se 4 inlägg 3486 visningar

Importera historik / gammalt pass

Josefine
1985 • Nyköping
#1
12 juni 2016 - 08:55
Gilla
Hej!

Jag har försökt med allt nu... Jag har Suunto och Movescount account och Strava som synkar mina pass till jogg.se. Hade det inte varit för att det är just mitt Vasalopps-pass det rör så hade jag aldrig lagt ner så mycket tid. Long story short: det passet behöver jag lägga in på nytt i min träningsdagbok. Jag hittar det på Movescount, men kan inte exportera det (KLM. GPX. etc?!) därifrån till jogg.se och här kan jag inte importera det hur jag än försöker. Jag blev stjärnmedlem, vilket jag inte har något som helst emot att bli :) och tänkte att jag kunde använda funktionen att importera historik. Väljer februari månad men hittar inga pass. Väljer Strava, väljer Movescount, ändrar datum: INGET.

JAg har lagt ner för mycket tid på detta nu :) Kan någon hjälpa mig hur jag lägger in ett gammalt pass på nytt?

Tack!!!

Josefine
1985 • Nyköping
#2
14 juni 2016 kl 12:45
Gilla
Ingen som har någon kommentar eller vet hur man gör?
ME
1970 • Jönköping
#3
14 juni 2016 kl 19:42
Gilla
Har inte dina grejer så jag vet inte om jag fattar, men kan du inte på något sätt exportera filen till din egen dator i något format och sedan använda filimporten i jogg?
Josefine
1985 • Nyköping
#4
15 juni 2016 kl 09:07
Gilla
Tack!
Provade det och datorn stödjer inte de olika formaten / en av de var en app som kostade pengar att ladda ner. Det var min första tanke också att använda filimporten, men lyckades inte.
Tack för svar iaf!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.