Nike zoom fly eller Nike epic React flyknit - Löpning
Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 5154 visningar

Nike zoom fly eller Nike epic React flyknit

1989 • Landskrona
#1
7 mars 2018 - 14:50
Gilla 
Har hållt på med löpning sen förra sommaren och vill nu äntligen trappa upp min löpning ett steg till. Står inför ett nytt sko köp. Då mina fötter fungerar väldigt bra med Nike skor är jag intresserad av ett par nya Nike. Tänkte höra vad ni har för relation till Nike zoom fly kontra Nike epic react flyknit. Vilka bör man köra på? Och vilka fördelar finns det med dem olika skorna?
Mathias Johansson
1967 • Torslanda
#2
7 mars 2018 - 17:09 Redigerad 7 mars 2018 - 17:09
Gilla 
Båda är rätt lika i vikt och dämpning men viss fördel react. zoom fly har sin plastfjäder och react sitt nya skum. Personligen passar react mig bäst. Sitter hur skönt som helst, go dämpning och man tänker inte på dem. Zoomfly är rätt lik vaporfly i känslan men tyngre och ger en rätt go fjädrande känsla men React ger också en rätt go fjädrande känsla men jag upplever inte att det blir samma stuns tillbaka men klart mjukare isättning. Min personliga preferens som mängdsko är då react. Jag tänkte testa dem på lite längre distanser i helgens 6 timmars lopp. jag är dock lite oroad över hur väl sulan håller. Jag ser redan klara tendenser till slitage vilket jag inte gör på några andra skor. Inte ens mina vaporfly är slitna efter snart 100 mil medan react efter bara 10 mil börjar slitas på vissa ställen.
Stefan "Stal" Alanentalo
1972 • Kalix
#3
7 mars 2018 - 17:45
Gilla 
Jag har inte testat React men de jag sett och läst om den kör den till en sko som passar bättre till olika pass. Zoom Fly är en ok sko men jag tycker den känns konstig vid långa lugna pass. Jag håller däremot inte med att Zoom Fly påminner om Vaporfly, de är som natt & dag i löpkänsla.
Stefan Johansson
1969 • Norrtälje
#4
8 mars 2018 - 16:14
Gilla 
Håller med om att Zoom Fly och Vaporfly känns helt olika, trots att de ser lika ut. Skulle aldrig falla mig in att använda Zoom Fly på lugna pass. Där känns den väldigt styv och obekväm.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.
 annons