Löpning Övrigt 1 inlägg 2742 visningar

Global Running Day

Tyresö
#1
8 maj 2018 - 14:29
2 Gilla
Bild uppladdad av Ellika Nyqvist
Den 6 juni 2018 är det Global Running Day - Alla löpares egen nationaldag! Löpare över hela världen kommer att fira det med att springa. Kort eller långt, fort eller långsamt, spelar ingen roll. Vi hoppas att du vill komma till Skeppsholmen och hylla all världens löpning med oss!

STADSJAKT OCH LÖPARBUFFET
Kom och fira Global Running Day med en spännande stadsjakt och löparbuffet efteråt. Vi bjuder på löpning (cirka 5 km vackraste vägen eller kortare om du genar), knep & knåp och trevligt umgänge med likasinnade. Jakten genomförs i små grupper och avslutas med en fest! Du får mat och dryck och vi låser in din väska på vårt kontor medan du springer. Start=mål.

Vi möts klockan 16.00 utanför Globalrunners på Kyrkslingan 11 på Skeppsholmen i Stockholm. Hit går du från Centralen/Sergels torg/Gamla Stan på 10-15 minuter. Huset ligger mellan Skeppsholmskyrkan och Moderna Muséet. Vi markerar vägen med vimplar när du kommer över på Skeppsholmssidan.

Varje grupp får en karta där ni ska leta upp svaren på kluriga utmaningar. När ni har hittat alla platser och svar får ni äta och dricka gott med alla andra deltagare.

Allt är gratis men du behöver anmäla dig här: https://www.globalrunners.se/2018/05/07/v%C3%A4lkommen-p%C3%A5-global-running-day!-39616734

Global Running Day är en världsomspännande hyllning till löpning. Den ska uppmuntra alla att röra på sig. Det spelar ingen roll hur fort eller långt du springer. Hur du gör det är upp till dig. Spring, jogga, lufsa. Det viktiga är att du har kul medan du är aktiv och inspirerar andra.

Förra året sprang

1 249 717 vuxna och
454 017 barn
i 187 länder
13 228 252 kilometer
på Global Running Day. Det slår vi i år, eller hur?

Hoppas vi ses den 6 juni!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.