Löpning Kläder, Skor & Prylar 4 inlägg 2020 visningar

Poddar från Spotify till Garminklocka - ASJOBBIGT ju

Alexandra
1975 • Uppsala
#1
31 augusti 2020 - 13:05
Gilla
Jag har en Forerunner 245 music och använder den tillsammans med Spotify. När det gäller musik tycker jag det är jättesmidigt - de spellistor jag vill ha laddar jag ju ner till min telefon i Spotify-appen och sen synkas spellistorna till klockan.

Men för poddar från Spotify verkar det funka helt annorlunda? Som jag förstår det måste jag ladda ner ett avsnitt i taget från klockan. Och om jag skulle vilja lyssna från början på en podd med 150 avsnitt innebär det att jag måste lägga typ 20 minuter på att stega mig ner i avsnittslistan (eftersom den bara kan visa några avsnitt i taget innan den måste fundera lite...). Och varje gång jag väljer ett avsnitt så startar synkningen (som tar ett tag) och sen är jag i toppen på listan igen (blir arg bara av att skriva om det! ;-D)

Finns det verkligen inget enklare sätt? Som att jag får välja i mobilappen alternativt PC-app vilka avsnitt jag vill ladda ner och synka?

Alexandra
1975 • Uppsala
#2
1 september 2020 kl 06:52
3 Gilla
Eftersom man inte verkar kunna redigera eller ta bort inlägg (?) så får jag besvara min egen fråga istället. Det var bara jag som inte hade fattat att man kan göra spellistor av poddavsnitt på precis samma sätt som med låtar. Och om man gör det, så funkar synkningen med klockan precis så som jag önskade. Hepp!
Bengt
1979 • Vallentuna
#3
1 september 2020 kl 12:13
1 Gilla
grymt, jag tycker appen är lite krånglig för musik också, även fast den fungerar när man väl kört det några gånger.

bara testat poddar som hastigast, men gav upp direkt, Men du hade ju en lösning där, så kanske värt att testa igen på det sättet :-)
1972 • Borlänge
#4
1 september 2020 kl 13:27
1 Gilla
Jag har oxå kört på den lösningen med spellista för poddar - fungerar bra.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.