Getryggen Night Trail Race

  1. Välkomen att springa Team Nordic Trails Getryggen Night Trail Race!

    Första upplagan av Getryggen Night Trail Race var mycket populär! Vi hoppas nu det har spridit sig och att ännu fler tar chansen att springa den häftiga banan med pannlampa.

    Det här är en återkommande träningstävling för dig som vill få till ett kul träningspass under tävlingslika förhållanden. Därför sker ingen officiell tidtagning utan du tar din egen tid och bestämmer själv om du vill tävla fullt ut eller ta det lugnare och njuta av den fina banan.

    Getryggen Night Trail Race är för dig som kanske aldrig sprungit ett traillopp förut men vill prova på att springa en kul reflexbana med pannlampa, eller för dig som vill ha ett snabbt distanspass på reflexmarkerade spännande stigar. Alla kan vara med!

    Banan är 5km lång och ett riktigt nighttrailäventyr! Du kommer att springa på smala stigar, korsa en mosse och även springa uppför den mäktiga Getryggen. Du kan välja att springa ett eller två varv. Banan är märkt med reflexer och en mycket häftig upplevelse.

    Utmaningen är helt gratis och du är välkommen även om du inte är medlem i Team Nordic Trail än. Så ta med familj, kompisar och bekanta och få en kickstart på helgen!

    Ingen föranmälan krävs men bocka gärna för "Kommer" på eventsidan på Facebook.

    Samling kl.18.00 och start vid 18.10.

    Start och mål är vid vindskyddet uppe på Getryggen. Parkera bilen vid Härlanda Tjärn eller ta buss 17 till Spåntorget och gå mot Härlanda Tjärn och ta vänster ut på "grusåttan". Följ den några hundra meter sen är det markerat upp till vindskyddet.

  2. Löpning
  3. 5 km
  4. 16 december 2016
  5. Team Nordic Trail
  6. www.facebook.com/events/127135...
  7. 5% grus, 95% ospecificerat
  8. Göteborg, Västra Götaland, Sverige
  9. Joel S., Göteborg

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!