Officiell arrangörssida
  1. FAKTA OM SICKLA GRUVLOPP
    Ta chansen att vara med i en unik löparupplevelse! Sickla gruvlopp är Sveriges största löpartävling i en gruva. Loppet arrangeras i samarbete med Epiroc som driver gruvan i Sickla.

    Banan är 2,5 km varav 1,7 km går nere under jord i Epirocs gruva i Sickla. Sickla gruvlopp är ett terränglopp. I gruvan är underlaget en blandning av asfalt och grus och kan på sina ställen vara ojämnt och lerigt. Banan går i gruvans två nivåer, en 20 meter under jord och en 40 meter under jord. Musik, ljus och ljudupplevelser längs banan förgyller löparupplevelsen.

    Sickla gruvlopp har två klasser – män och kvinnor. För Sickla gruvlopp gäller en undre åldersgräns på 13 år, född 2005 eller tidigare.

    Då loppet går i en gruva är det på grund av säkerhetsskäl obligatoriskt att springa med hjälm. I startavgiften ingår en lånehjälm som är obligatorisk att springa med. OBS

    För dig som vill finns möjligheten att springa både Sickla gruvlopp och Sicklaloppet 10 km. Anmäl dig ii blå eller röd startgrupp om du springer bägge loppen.

    Genom ditt deltagande stödjer du också välgörenhetsprojekt ”Vatten åt Alla” dit 50 kr av din startavgift går.

    Det finns bara 800 platser till denna unika löparupplevelse. Alla som fullföljer Sickla Gruvlopp får medalj.

    Anmälan är bindande och personlig och kan inte överlåtas till någon annan. Anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams försäkring Startklar.

    Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

    www.sicklaloppet.se - info@sicklaloppet.se

  2. Löpning
  3. Järla IF Orientering
  4. 100% ospecificerat
  5. Sickla, Stockholm, Sverige
  6. Totalt har 1 medlemmar registrerat resultat för Sickla Gruvlopp.

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!