NightWolf

  1. When it''s dark and when its cold the Nightwolf will possess you !

    Nightwolf är ett av Berzerk_OCR sidoprojekt. Ett nattrail i Skånes mörkaste skogar som med Skånska sägner och historia väver in skräck i dess element kring sträckan deltagaren skall springa.

    Du som deltagare springer ensam genom en sträcka på ca 9km genom grottor, förhäxade åkrar, med magiska skogar och blir indragen i mörkret. Ingen kan höra dig skrika längst sträckan förutom de som vaktar skogen och dess sträcka, och dessa vill du inte kalla på.

    Loppet är uppbyggt på människans ständiga rädsla för mörkret och vad som finns bakom varje rot och sten. Kanske är där något, kanske inte, alla deltagare kommer få sin egen upplevelse i mörkret. Ni springer genom moss och lav, förvirrar er i vansinnet och skogens grav....

    20 oktober med start 17.00 för nummerlappsutdelning ses vi i någonstans i mitten av Skåne. Den 5 augusti kommer det avslöjas vart loppet kommer äga rum. Tills den tiden kommer priset vara 100 kr billigare att signa upp för de modigaste nattvargarna.

    Det finns ingen karta, den kommer ni få reda på nära inpå loppet. Så location på loppet kommer INTE visas här på Muddest förrän tidigast 5 Augusti.

    För mörkret är evigt under sträckan och få ljuspunkter bortsett från din pannlampa kommer synas.

    Funktionärer kommer finnas längst sträckan och osedda kommer de skåda din nummerlapp och registrera om ni springer tillsammans till nästa funktionär, sker detta så är båda nummer diskade från medaljlistan.

    Självklart är det tillåtet att springa om en annan löpare, och hjälpa andra deltagare om någon trillat eller fått kramp/ liknande. Men det är ej tillåtet att springa tillsammans. Loppet genomförs själv för bästa effekt.

    Där är ingen funktionär som kommer springa efter dig och fysiskt ta tag i dig, skrika eller liknande. De element du skådar i skogen är din egen upplevelse och är helt annorlunda gentemot alla andras löpare.

  2. Löpning
  3. 9 km
  4. 20 oktober 2018
  5. Berzerk
  6. www.berzerk.se
  7. 10% grus, 70% terräng, 20% ospecificerat
  8. Ignaberga, Hässleholm, Skåne, Sverige
  9. Fredrik Olsson, Bonnarp

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!