1977 • Kista

Hellasloppet - Stockholm, Nacka

Söndag 5 oktober 2014 15:08

Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
10   km
Distans
37:49
Tid
3:47   min/km
Snitt
Nike Structure 17 4
Total distans: 
71:36:42
1110 km

Kommentarer

Staffan Westerdahl - 5 oktober 2014
Mycket bra sprunget på den tuffa banan!
Johannes Erixon - 5 oktober 2014
Du känner till banan?! Ja, det var en ganska tuff bana. Men inget mot tjurrusets bana. Jag var inne på marathon.se och såg deras filmklipp som visa den banan. Hm.. ja om man tycker om extreme trail så kanske det är något. Du gillar väl trail ?
Staffan Westerdahl - 5 oktober 2014
Nej jag har inte sprungit den själv men jag har hört att den skall vara tuff. Tjurruset har aldrig lockat mig. Trail däremot kan vara helt underbart :)

Skall du springa hässelbyloppet? Om du ska, har du några tidsmål?
Johannes Erixon - 5 oktober 2014
Ja, faktiskt! Ska du? Det skulle vara kul med sub 36. Jag har faktiskt aldrig sprungit Hässelbyloppet under 36. Någon gång ska ju vara den första. Det är ju inga riktiga backar i banan men i slutet kommer en lång stigning. Tidigare år så har jag haft problem med den stigningen. Hoppas jag kan ta den bra i år. Premiärmilen har jag klarat bra. Några gånger under 36. Men där finns efter uppförsbacken vid 4 och 9 km en härlig nerförsbacke vid varvning och målgång. Det hjälper både fysiken och psyket att få en bra tid. I Hässelbyloppets bana finns inte det. Sista biten är ganska plan och man får liksom ingen skjuts av någon backe där det bäst kan behövas.
Staffan Westerdahl - 5 oktober 2014
Jag kommer att springa Hässelbyloppet som är favorit nummer ett för mig. Dels beror det på att jag är uppväxt i Hässelby så familj och vänner brukar alltid komma dit och titta, men sedan gillar jag verkligen banan som verkar vara som gjord för mig, har alltid sprungit årsbästa där, och hoppas givetvis på det i år också då formen är riktigt god. En viktig detalj när man springer Hässelbyloppet tror jag är att man springer på rejält dom första 5km då dom är väldigt lättsprungna sedan gäller det bara att försöka hänga i så gått det går på den andra halvan.

Jag hoppas vi ses innan och förhoppningsvis även under loppets gång :)
Johannes Erixon - 6 oktober 2014
Visst, det gör vi säkert! Vad siktar du på för tid då?
Staffan Westerdahl - 6 oktober 2014
Det troliga är väl någonstans mellan 35:20-35:30 men man drömmer ju om sub 35.
Johannes Erixon - 6 oktober 2014
Ok!