Dina träningsmål i dagboken

Om sajtenDet nya året är här. Med sina målsättningar och löften. Vi vet alla vad vi tänker. Vad vi drömmer om och planerar. Kanske är det just i år vi verkligen kommer igång, i år vi äntligen får till den där rörlighetsträningen eller i år vi sätter det där perset. Ännu vet vi inte. Men vi hoppas.

För att hålla våra löften levande är det läge att sätta dem på pränt. Här. Rakt in i din träningsdagbok.
Under fliken TRÄNINGSMÅL sätter du enkelt upp dina planer.

Möjligheterna är i princip oändliga. Du skräddarsyr ditt mål precis som du vill ha det. Baserat på träningsform. Om det skall handla om tränad tid, distans eller antal pass. Du sätter själv upp om du vill ha det satt över hela året lr kortare perioder.

Så. In i och skriv in dina mål. Träningsdagboken kommer hjälpa dig att uppfylla dem.

4 kommentarer till artikeln

1981 • Sundsvall
#1
1 januari 2016 - 17:52
Trevlig funktion men skulle önska att tidsmål kunde anges i timmar, minuter och sekunder så man slipper räkna om allt i timmar.
Elin Nilsson
1985 • Vårgårda
#2
2 januari 2016 - 14:38
Jag hittar inte fliken träningsmål..var finns den?
1961 • Göteborg
#3
2 januari 2016 - 23:55
Elin: Under profilbilden i träningsdagboken finns fyra flikar: Kalender, detaljer, statistik och träningsmål. Dock inte i mobilversionen, bara i klassiskt läge. Surfar du på mobiltelefon finns det en länk för att växla till klassiskt läge allra längst ner på sidan. Fast det blir förstås väldigt smått, bättre på dator eller surfplatta.
Elin Nilsson
1985 • Vårgårda
#4
4 januari 2016 - 23:17
Ahh..då fattat jag :)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.