jogg.se som det såg ut 2006

Femårsjubileum!

Om sajtenIdag är det exakt fem år sedan jogg.se för första gången såg dagens ljus.

Vi var då två relativt nyblivna föräldrar som just börjat träna ihop. Efter vårt första pass var "kilometermissbruket" och löparglädjen igång. Med dem följde behovet av att också hålla koll på varandras tjuvträningar och snart var idén om ett jogg.se född.

Kanske var vi inte fullt så seriösa från början vilket titeltexten "det är här brottarna byter om" vittnar om. Dock var vårt engagemang hundraprocentigt. Vi spottade ur oss funktioner och följde varje kommatecken i forumet. Redan då jobbade vi efter mottot: "vi alla är lika mycket löpare - oavsett nivå" och vi fokuserade på att göra löpningen social och tillgänglig för alla.

Snart blev vi fler och fler. När vi ökade med en medlem i veckan(att jämföra med dagens 2.500 st/månad) kände vi att det här kanske kunde bli något ordentligt. Sedan dess har vi satsat allt på att tillsammans med andra medlemmar bygga siten. Det har tagit mycket tid men det har varit en fantastisk resa.

Det är med såväl stolthet som med skämskudde vi nu kollar på originalutgåvan samt våra första stapplande pass. Det är mycket som förändrats samtidigt som mycket är sig likt. Vi är många fler idag samtidigt som vi fortfarande peppar och stödjer varandra. Dessutom är det nu som då alla kreativa och bra medlemsförslag som styr utvecklingen. Utan dem hade vi aldrig lyckats.

Därmed vill vi tacka för fem fantastiska år tillsammans. Detta gör vi genom att tillsammans med Löplabbet gratis presentera LöparAppen


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.