Challenged core – lost license – ate apple

Gick på Hot Core ikväll. 90 minuter svett. Lite för mycket svett kanske? Värre än att cykla i berg i ett 30-gradigt Italien. 38-gradig core i Esbo. Svett. Det enda jag tänkte på under timmen var hur mycket jag svettades. Otäckt mycket. Bara svett, svett, svett. Men jag hade vant mig vid den speciella doften som fanns där, så kanske jag kan vänja mig vid svetten också. We"ll see.

Tänkte bara ta med nycklar, busskort och körkort, och det gjorde jag också. Hem kom jag ändå bara med nycklar och busskort, för jag har tappat mitt körkort någonstans längs vägen till bussen. Gissa om jag svär just nu hemma för mig själv? Det lilla inre lugn som jag hittade på core-yogan försvann riktigt snabbt. Vad är värre: att tappa körkortet eller kreditkort? Kreditkort kan ju spärras, men vad görs med körkort? Tänk om någon går omkring nu och låtsas vara jag? Eller någon underårig springer runt och köper alkohol och tobak med mitt kort?

Tröstar mig med att mysa med Amelie och äta ugnsäpple med kokos och kanel tillsammans med vaniljkvark. Något trevligt i alla fall. Dessutom enkelt, snabbt och gott.

Ugnsäpple med kokos- och kanelströssel
1 person

1 äpple
2 msk kokosolja
3 msk kokosflingor
kanel

Skär äpplet i små bitar. Blanda oljan, kokos och kanel och häll över äpplen. Blanda allt och lägg i ugnen ca 15-20 minuter på 200 grader. 

Ät äpplena med vaniljkvark, som du gör genom att blanda kvark, vaniljpulver och lite sukrin. Du kan även ha i proteinpulver med vaniljsmak för högre proteinhalt.  

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.