Nu börjar det likna nåt !

Hurra, träningen rullar på finfint ! Har hunnit med MTB ;krossade snippan på stången i en vurpa samt badade ena benet i ett kärr, cykla på spångar är onödigt svårt...Måste cykla rakt, måste cykla rakt..plask !!

Lördagkvällen bjöd på en magiskt vacker paddling och jag önskar att jag hade haft en kamera med mig. Månen sken, träden som svart siluetter  mot himlen och de speglade sig ner i en sidenblank å, det var som att titta ner i en trolsk undervattensskog. Otroligt vackert !

Söndagen bjöd på lite styrka och vandring i Norrköping tillsamans med Missing people.

Måndagen bjöd på lite fartlek i hopp pm att lite sirap skulle gå ur benen tills distanspass på tisdagen. Det verkade fungera för benen kändes lite rappare än dom har gjort på ett tag trots +3 grader, blåst och snöblandat. Det fina med såna hundväder är att efter ett par kilometer har man fått upp värmen och det känns så skönt och avkopplande att springa. Kände mig råhård (eller rådum?) när jag sprang förbi badhuset och fnyste åt dom som gick på gå-banden i fönstren inne i de för varma svettiga lokalerna.

Idag är det lite styrka/stretch och storkok av veckans baljväxt, mungbönan. Har just upptäckt kryddorna gurkmeja, kanel, kardemumma, ingefära, apelsin. Smakar varmt och gott nu när kylan börjar komma.

Nu håller vi tummarna för att det snart kan bli lite skidåkning, imorse var det nämligen 5 cm snö när jag vaknade och minusgraderna ska stanna ett par veckor ser det ut som.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.