NÅN SORTS SAMMANFATTNING

Och helt plötsligt var det bara två dagar kvar på året!

2012 är året då löpning blev en av mina passioner. Helt oplanerat och något jag är väldigt glad för. Löpningen har blivit min ventil, min utmanare och min vän. Av någon anledning passar jag och löpning ihop väldigt bra.

Jag älskar att löpningen är strävsam, enkel, tillgänglig och bara gör mig bättre och bättre om jag bara hänger i. Kontinuitet och uthållighet väger upp åldrande och intensitetsdippar. Löpning är vad det är och det gör mig trygg.

Löpningen har gett mig några av mina bästa minnen från 2012 och med tanke på att jag kommer springa än mer under 2013, inklusive ett maraton, så har jag mycket fint att se fram emot.

Topp fem löpupplevelser 2012:

- Alla morgonrundor i Änggårdsbergen i våras/somras
- Göteborgsvarvet
- Morgonrundorna i Biarritz med svalkande dopp i havet
- 18 kms terrängpassen i Skatås. Framför allt när vi sprang vilse…
- Långedrag t o r en novemberkväll. Blev 24,2 km tillslut

Totalt antal kilometer: 1486
(Sverige är 1572 km långt så målet för 2013 är absolut att springa från norr till söder ( iaf symboliskt:) )

Första förberedelsemånaden av sex inför Stockholm Marathon är nästan avklarad och jag har bara ett kortare pass kvar. Med tanke på att december varit en väldigt intensiv jobbmånad för min del så har det varit förvånansvärt lätt att hinna och orka med alla pass och december kommer bli den månad då jag sprungit mest under hela året. Trots vädret och underlaget! Blir lite förvånad över min viljestyrka och dedikation ändå…

Till slut: 2012 i bilder:

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.