Trail & Inspiration

Frågor – Om mig. Del 3

14. Det här åt jag idag
Laxfilé med potatis och stuvad spenat + sallad.

15. Därför tränar jag
Från allra första början får jag nog villigt erkänna att det var för att tappa lite vikt och ”bli snygg naken” (som det så ofta kallas). Men nu för tiden är det för att jag mår bra av det! Jag älskar känslan av att man orkar lyfta mer, springa längre! Och tredje anledningen är nog: För att jag är smått beroende! Jag blir rastlös om jag inte får träna på ett par dagar! :-)

16. Min favoritfrukost
Hemma blir det ofta min favoritbärblandning med; blåbär, havtorn, tranbär och gojibär och yoghurt till. Men om jag får välja; Hotellfrukost! Utan tvekan! (Jodå, jag vet att man kan fixa en stor frukost hemma också, men orka…) Ägg, bacon, massor av olika filer/yoghurt, müsli, juice, flera olika sorters bröd osv osv. SÅÅÅ GOTT! Vardagslyx, de få gånger jag sover på hotell.

17. Detta skulle jag vilja utöva
Jag är galet fascinerad av dans. (Tyvärr har jag NOLL taktkänsla och koordination själv). Framför allt tycker jag om ”modern dans”. Jag sitter som klistrad vid tv:n när t.ex. ”So you think you can dance” visas. Så grymma kroppar, otrolig kroppskontroll och smidighet. Och sååå vackert!!

18. Favoritidrottare
Stefan Holm. Oerhört smart kille och grym MENTAL förmåga! Likaså Petter Northug. Jag önskar jag hade ett sådant starkt psyke!

19. Hälsa för mig
Först vad jag anser att hälsa inte är; Extremt mycket träning bara för att man känner att man ”måste” eller att man inte kan slappna av om man måste ta en vilodag. Att äta extremt bra och aldrig känner att man kan/får äta något ”extra” /eller att man äter för lite för att gå ner snabbt i vikt.
Hälsa är välmående enligt mig. När man gör saker man mår bra av! Att äta bra (gärna ekologisk) och hemlagad mat, men att man ändå kan unna sig något gott ibland. Allt i lagom dos. Att ha en stark kropp och  att inte glömma de där viktiga vilodagarna!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.