If it´s important to you, you will find a way. If not, you`ll find an excuse.

Vad hände med barmarken??

Gomorron allihopa!

Precis som förra gången så hade man precis fått barmark och börjat njuta av det hela för att få drömmen förstörd av en jäkla mass snö igen. Aningen kan det väl ligga hela tiden eller bara försvinna helt? BESTÄM DIG SNÖH-LVETE!!

Blev ett pass axlar, bröst och triceps på gymet sen igår. Fick en jäkla pump i musklerna och jättebra kontakt men var inte speciellt stark.. Övningarna jag körde var:

Axlar
Sidolyft med hantel 4 set
Frontlyft med hantel 4 set
Baksida axlar i TRX 4 set
Axelpress 4 set

Bröst
Bröstress i TRX 5 set
Armhävningar 4 set

Tricpes
Enarms push down med hantel 4 set
Tricepspress i TRX 4 set

Imorse när jag gick upp så blev jag INTE glad när jag tittade ut.. Det hade kommit ännu mer snö och snöade fortfarande samt blåste massor. Eftersom jag redan kvällen innan (med viss oro över att det snöade så) bestämt mig för att ta en morgonjogg så var det också vad jag tänkte göra. Tanken var från början att ta en kortare tur med Leon och sedan en till liten runda själv men den idén övergav jag rätt snabbt. Det var inte plogat någonstans och det var rätt tungt att pulsa i snön vilket gjorde att det verkligen inte gick att springa på som man ville. Som grädde på moset så var benen tunga som bly på mig. Bestämde mig för att köra en längre runda tillsammans med Leon istället (som var helt överlycklig över all snö).

´
 
Det tog 7 km av snöpuls innan kroppen vaknade på mig.. Efter detta så lättade allt och det kändes riktigt skönt att springa.. Så skönt att jag tog en liten extra runda på 1,5 km.. Sen blev det mindre roligt igen, snöandet ökade rejält och det bara öste ner. Jag såg verkligen inte ett skit!! Sprang i blindo hela vägen hem och när det var ca 1 km kvar så kom plogbilen. Jag sprang bakom honom en stund men jäklar va långsamt han körde. Till slut fick jag köra om. ;) Springer hellre i snömodd än i det tempot bakom honom. ;) Väl hemma så sparng jag och Leon direkt in i trapphuset och stretchade där. Rätt trött på att ha snö i ögonen vid det laget.. Totalt blev rundan 13 km och snittempo 5:49 min/km.
 
My happy trooper :)
 
Bilresan till jobbet var en upplevelse.. Inte en meter av vägarna var plogade eller uppkörda så jag och Blå Faran åkte som en liten vante på vägen. Som den framfotslöpare han är så tassade han ändå fint fram så vi lyckades hålla oss på vägen. Vi har dock aldrig tidigare varit så nära att köra i diket så många gånger som denna morgon.. Är snöröjningspengarna slut nu? Hoppas för allt i världen att de plogat vägarna tills vi ska hem i eftermiddag..

Efter jobb (om jag kommer hem) så ska jag gå till gymet med Peter igen och köra rygg, biceps och mage. Hoppas ni får en fin torsdag! :)

Kram C


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.