Den som tycker det är roligt att träna, tränar för lite..

Ett gammalt uttryck ifrån en gammal cykelkompis ifrån den tiden då man tränade riktigt mycket. Man kan ju kanske ta det med en nypa salt men idag på träningen var det verkligen så. Fy fasen vad jag hatade att löpa idag. Sega ben, ont i kroppen och en snålblåst ifrån ryssland utan dess like gjorde dagens pass till ett kallt helvete. Igår regnade det med och sen frös det så ni kan ju bara gissa hur vägarna såg ut. Rena isbanan på vissa ställen.

Drog mig dock runt de km som skulle idag men det gick ju inte särskillt snabbt på sina ställen men det blev ju en del tid ute på vägarna och det funkar ju lika bra. De snabba passen kunde man gott köra inomhus.

Idag tänkte jag även på en skröna om en fd proffscyklist som jag hörde för många år sen. Killen var ute och körde sitt pass för dagen och just den dagen var det distanspass som gällde. Men efter 10h ute började frun bli lite oroligt och tillkallade polis som i sin tur satte in en helikopter då han hade sagt att han skulle vara ute i skogen med mountainbike runt en stor sjö. Snart märkte han att det kanske var han som de letade efter men som träningsnarkoman han var ville han ju inte direkt bryta ett pass så när helikoptern kom svepande över honom så gömde han sig i en rotvälta för att inte bli upptäckt och således fått avbryta sitt pass. Även lyckades han gömma sig för de som var ute och letade efter honom och svängde in efter 12h! i skogen in på sin uppfart och låtsades som inget hade hänt.. Så visst finns det värre dårar därute..

//Out

En kopp kaffe efter sitt distanspass ute är ett måste. (Ladda kaffekokaren innan så är det bara att klicka på start)

2 kommentarer till inlägget

1976 • Göteborg
#1
19 februari 2013 - 12:06
ha ha ha!
sabine
1978 • stockholm
#2
20 februari 2013 - 13:42
Ha ha...underbart!:-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.