nåt att jobba mot

Jag sprang igår. Förvisso sprang jag i tisdags också på Tuffa Tisdag, men igår blev det riktig löpning. Har redan ont i rumpan … Jag har ju tappat massor i kondis och fart jämfört med förra våren och ni som läst vet att jag har gått igenom en del motivationsdippar hit å dit, men just nu känns det roligt att tänka spring igen. Man ska ju leva i nuet, sägs det.

Det blev 10 km fartlek, försökte pressa mig själv att hålla jämn fart i 1km-intervaller och det lyckades väl okej, men var tvungen att vila med jogg och gång emellan. Ändå nöjd, första kvalitetspasset på länge och det kändes rätt kul.

När man väl ger sig ut och springer och det känns okej så kommer tankarna på kommande målsättningar krypande. Jag fattade lite beslut under rundan, ska grunna på dem och offentliggöra när de är klara.

Idag är det fredag. Rätt så fint, faktiskt. Det blir en sporthelg – man är slalommamma (och -pappa) och handismorsa, inte många timmar över de här dagarna. Får klämma in egen sport under tiden, det ska nog gå på nåt vis.

Under tiden tänker jag tillbaka på det här.

13020144

 

13020148


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.