Dubbla pass med bra fart

En bra träningsdag idag. Det började med 50 minuter Monark, fördelat på en kort uppvärmning i 5 minuter. Detta följdes av 2x15 minuter tröskel, separerat av 5 minuter återhämtning. Samt att 10 minuters nedvarvning fick avsluta det hela.

Efter det så var det hemfärd från jobbet för att komma hem till dagens andra pass. Nu var det löpning igen och jag klämde in 40 minuter innan det var dags att läsa god natt sagor. Här var tanken vanlig distans men det blev något som liknande ett tempopass i lite lagom högt tempo. Gissningsvis 4.10-4.15 fart efter uppvärmningen. Var som sagt inte planerat men då det varken fanns is (nåja), snö, blåst eller iskyla så gick det liksom inte att hejda sig. Och om det känns bra varför inte passa på att njuta av löpning när den känns som alla bäst?

Intressant nu att se hur gamla skador beger sig imorgon. Känns lite stelt och stumt just nu, men det hade jag räknat med. Så länge det inte är någon direkt smärta imorgon så är jag nöjd. Skador på senor kan nämligen vara riktigt sega och man får nästan räkna med att första tiden med löpning kommer medföra vissa känningar.

Nu måste jag se till att fortsätta min jakt på näring som ska ge mig glykogen så jag orkar träna vidare imorgon. Och såklart se till att sova gott och mycket. Så god kväll på er och god natt!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.