Bli en bättre löpare med Sophias löpargrupp

Min kostrådgivare och coach Sophia har spännande nyheter på sin hemsida. Lat som jag är ibland kopierar jag texten rakt av då all information finns med där.
OBS Uppdaterade datum!


Premiär Löpargrupp!

Den 13/3 startar Löpargruppen där du har möjlighet att utvecklas som löpare. Detta oavsett på vilken nivå du ligger idag. Kursen har jag utvecklat för att med rätt verktyg kunna hjälpa dig att nå dina mål med löpningen.

Under fem tillfällen i grupp kommer vi att gå igenom olika träningsformer, löpskolning, stretching och styrka för att du ska få med dig så mycket som möjligt. Vid varje tillfälle specificerar vi oss på ett tema som vi praktiserar tillsammans. Du kommer även ha tillfälle att ställa en massa frågor samt få individuella tips. Det kommer även att bjudas på ett lättare återhämtningsmål efter varje träningstillfälle.

I paketet ingår även en kostkonsultation där vi tittar på hur vi utifrån din nuvarande kost kan plocka fram de pusselbitar som ska göra att du får ut mer av din träning. 

Kursen är öppen för dig som har sprungit tidigare, det spelar ingen roll om du tävlat eller hur snabb du är – övningarna anpassas så att alla kan vara med.

Under träffarna fokuserar vi på: Styrka, Backträning, Fartlek, Långpass och Intervaller.

"Jag tycker att det är spännande hur träning och kost påverkar oss, och hur enkelt det faktiskt är att få positiva resultat”. 

Plats: Hälsingegatan 11?, Stockholm 
Kursledare: Sophia Sundberg, Ultralöpare & Kostrådgivare. 
Investering: 2000kr
Dag & Tid: Onsdagar klockan 18.30 med start 13/3-2013
Övriga tider är 20/3, 27/3, 10/4 och 17/3 (Inget 3/4 pga påskvecka)

Möjlighet finns att låsa in väskor och värdesaker

Max antal deltagare: 6 personer

Anmälan till: sophiaskostochloparcoaching@gmail.com senast 10/3-2013

Obs! Anmälan är bindande.


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.