Toppa formen inför Stockholm Marathon med hjälp av Sophia

Min coach Sophia (som för övrigt ska representera Sverige i EM på 100km om en dryg månad!) erbjuder nu en ny löpargrupp. Den är anpassad för er som siktar på att ta sig runt Stockholm marathon på under 3 timmar och 20 minuter i juni. Passa på att få bland annat värdefulla råd och en kostkonstultation, förutom några riktigt bra pass i benen. Läs mer vad Sophia skriver nedan, eller kika in på hennes hemsida"Den 1/5 startar en ny löpargrupp igång där du har möjlighet att toppa formen till årets kraftprov den 1/6. Kursen riktar sig till dig som har ett mål under 3 timmar och 20 minuter på marathon.

Under fem tillfällen i en grupp med max 6 deltagare kommer vi att gå igenom olika träningsformer, löpskolning, rörlighet och styrka för att du ska känna dig trygg när du den 1/6 står på startlinjen. Vid varje tillfälle får du chansen att testa dina gränser. Du kommer även ha tillfälle att ställa en massa frågor samt få individuella tips. Det kommer även att bjudas på ett lättare återhämtningsmål efter varje träningstillfälle.

I paketet ingår även en kostkonsultation där vi tittar på hur vi utifrån din nuvarande kost kan plocka fram de pusselbitar som ska göra att du får ut mer av din träning. Vi går även igenom hur du laddar de sista dagarna inför Stockholm Marathon för att du ska prestera på topp.

Vid ett tillfälle gästar Daniel Salov oss för att ge tips om hur vi kan undvika uppkomst av skador, samt hur vi går tillväga om vi mot förmodan drabbas. Daniel är beredd att svara på era frågor. Daniel som är kiropraktiker med många års erfarenhet inom elitidrott kan du läsa mer om på http://www.salovkiropraktik.se/

Kursen är öppen för dig som är van löpare och springer regelbundet. Du bör klara att springa långpass (2-2.5 timmar) på 5 minuter/km.

Under träffarna fokuserar vi på: Styrka, Backträning, Långpass och Intervaller. Varje träningstillfälle pågår cirka 75-90 minuter.

Ta chansen att:

- i en liten grupp toppa formen och få mycket individuell feedback!

- våga pressa dig lite mer!

- optimera dina resultat med individuella kostråd! 

- lära dig knepen att hålla skador borta!
- bli riktigt trött, men ha roligt samtidigt!

                 Våga och vinn!

Plats: Hälsingegatan 11?, Stockholm

Kursledare: Sophia Sundberg, Ultralöpare & Kostrådgivare. EM-aktuell 100 km 27/4

Investering: 2500kr

Dag & Tid: Onsdagar klockan 18.00 med start 1/5-2013

Övriga tider: 8/5, 15/5, 22/5 och tisdag den 28/5

Möjlighet finns att låsa in väskor och värdesaker"
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.