Trail & Inspiration

Adidas Energy Boost – Suverän eller hypad?

Eller kanske både och?
Kenth (Snabba fötter) skriver ett mycket intressant inlägg om Adidas nya sko/skomaterial i mellansulan; ”Boost”. (Idag har många skor ämnet ”EVA” i mellansulan). Adidas har tagit fram ett klipp som ska representera skillnaden mellan de två materialen:

Och som jag skrev i rubriken; skon har blivit väldigt uppmärksammad, nästan ”hypad”. Ungefär som Salomon S-Lab Sense blev när den släpptes! (Som jag för övrigt också är nyfiken på. Man kan väl inte ha för många skor…? Haha!) :-D

All uppmärksamhet när det gäller den här Adidas-skon väcker i sin tur nyfikenhet och syns man så finns man. Men jag ska villigt erkänna att jag gärna testar den här skon. Kanske blir ett köp framöver.  :-)

Har ni hört talas om den? Vad har ni för tankar?

 

Foto: highsnobiety.com

Foto: highsnobiety.com


Tagged: adidas energy boost

5 kommentarer till inlägget

1979 • VESSIGEBRO
#1
29 mars 2013 - 17:27
Inget jag kommer köpa då jag faktiskt inte gillar adidas :)
Annelie
1971 • Skövde
#2
29 mars 2013 - 17:44
Gillar inte heller passformen hos Adidas. Alltid spännande med utveckling av nya material. Kommer nog inte att vara optimala i första versionen, men om något år eller två så kanske man har hittat rätt. men det kräver ju att många köper och utvärderar dem förstås... ;-)
1981 • Linköping
#3
30 mars 2013 - 17:31
Jag har länge sett Adidas som ett märke för kläder och sneakers snarare än som ett faktiskt sportmärke. Får kanske tänka om men har inte varit jätteimponared så här lång. Men jag är å andra sidan inte imponerad av något märke generellt, mer av enstaka modeller. Men just nu i barfota tider känns boost lite som att gå åt fel håll? Kan tänka mig att prova ett par dock. Märkligt nog tycker min sambo att nio par löparskor är fullt tillräckligt?!
Malin Johansson
1980 • Alingsås
#4
30 mars 2013 - 18:37
Karin:
9 par skor är väl ingenting...?! Haha!
Jag tror att det alltid kommer finnas en marknad för dämpade skor. 100 % av alla löpare kommer inte att springa i barfota skor. I alla fall inte hela tiden. Sedan är ca 235 gram ingen jätteklump till sko heller (allt är ju relativt). :-))
Pär M
1969 • Umeå
#5
11 mars 2014 - 15:57
239 gram i euro 45 1/3 lite gammal tråd:-)
men nu har jag sånna skor åxxå.
(har Salomon S-lab sense åxxå) kanske fastnar i träsket med hype skor :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.