Hetsjakt på viktminskning

JAg känner mig stolt över min uppfinning och tycker samtidigt att jag är helknäpp? Jag är fullständigt insnöad och tokig i jakten på att optimera förutsättningarna för mitt äventyr. Nu torkar jag till och med babyvåtservetter för att de inte ska väga så mycket i packningen. Innan användning i öknen ska de återfuktas. Jag är inte helt säker på hur min mage kommer reagera på maten och värmen i öknen. Men om magen ballar ur kan det nog svida rätt bra efter några dagar i öknen utan tillgång till en bidé eller dusch. Babianarsle är inte nice. Särskilt inte när man ska springa sex marathon i öknen.

2 kommentarer till inlägget

Alice Sundström
1968 • Gislaved
#1
30 mars 2013 - 11:42
Intressant, hur kommer du att göra för att återfukta servetterna i öknen? Det blir ju svårt att sätta sig bakom en buske och nöden har ingen lag, blir det till att huka sig där man just befinner sig?? Måste man ta med sig pappret/servetterna till lägret och kasta där eller "grävs"/göms de ner i sanden? Jag ser flygande servetter framför mig vid kommande ökonstorm ;))

Vilket äventyr! Jag antar att fullständig rapport kommer efter denna underbara utmaning?
1965 • Furulund
#2
30 mars 2013 - 15:19
Återfukta får jag göra med vattnet jag bär med mig. Behoven görs i särskilda påsar som delas ut före loppet. Skulle det vara så illa att nr2 behövs under själva löpningen så får man bära med sig påsen till nästa vätskekontroll :-). Det är vätskekontroll nästan varje mil.

Jadå, rapporter kommer dagligen på bloggen. Jag får skicka ett mail per dag. När jag återhämtat mig efter hela loppet kommer en längre rapport.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.