Dåligt flyt.

En dag som denna kändes det skönt att det stod självstudier på schemat. Det har varit blåsigt och kallt även fast det ännu inte har kommit upp till något som klassas som storm. Än är det inte över och jag skall inte ropa Hej! Vädrets makter har fått en att lyfta på ögonbrynet mer än en gång tidigare. Stormarna här nere i Skåne är något vi aldrig stöter på i Hälsingland. Blir fascinerad varje gång hur det är möjligt att det kan blåsa såhär mycket och ofta.

Kan det passa bättre med soppa när det är ruggigt väder eller för jag inte orkade göra något annat. Tycker det är bättre att skylla på vädret än min lathet. Idag blev det soppa x 2, Broccolisoppa till lunch och kräftsoppa till middag.

Broccolisoppa toppat med bacon.

Tyvärr flöt inte löpningen lika bra som soppan idag. Kom iväg lagom till det började snöa men rätt vindstilla inne i byn.

Sprang 5 km och måsta stanna två gånger. TVÅ GÅNGER! Fort det blir lite jobbigt med andningen så stannar jag. Inget pannben här. Ska jag springa Göteborgsvarvet med detta pannben så kommer jag pausa åtta gånger. Kommer hinna se mycket av Göteborg i alla fall. Får ta nattåget hem.

Sprang ett varv runt byns lilla skogslinga och där var det lite smått halt och fick lägga fokus på var fötterna hamnade vid varje nedslag. Fick pausa vid 2 km för att stretcha och strax innan 4 km för att hämta andan.   

Nä, nu vill jag ha lite flyt i löpningen. Det är bara att nöta på, någon gång kommer det.

5 km på 30:10, snittid  6:02 min/km + en massa pauser.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.