Alternativ träning är min utmaning

Jag har antigt Friskis och Svettis utmaning, där det gäller att hinna köra igenom 12 pass under april månad. Detta passat mig bra då jag är tvungen att köra lite alternativ träning till min löpning för att få ordning på benet. Men ett testpass väntar redan imorgon.

När jag var och storhandlade i lördags köpte jag hjärtsallad som den grönsak som jag köper hem för att testa. Varje gång jag storhandlar köper jag hem en grönsak som jag aldrig ätit för att testa.

Den gjorde jag sallad på idag till middagen.

 

Det var ingen märkvärdig smak. Som en blandning av plocksallad och isbergssallad. Men jag hade himelsk goda miniplommontomater till.

Middagen i övrigt bestod av laxryta och råris.

 

400 g lax skuren i bitar

1 bit färsk ingefära, pressad i vitlökspress

2 vitlöksklyftor

1 dl vit matlagningsvin

2 dl matlagningsvin

3 dl vatten

1,5 msk hummerfond

Fräs ingefära och vitlök i lite olja. Tillsätt allt utom fisken och låt koka ihop. Tillsätt sedan laxen och låt sjuda några minuter. Servera med ris och en grönsallad.

Satte mig och tog det lungt och låta maten smälta en stund i soffan. Jag hade en spänning i huvudet och en lätt värk. Jag funderade på att ta en huvudvärkstablett men tänkte att det kommer nog att försvinna på dagens träningspass. Jag hade rätt.

Min alternativa träning och ytterligare ett steg i UTMANINGEN skulle idag bli Jympa Intensiv. Det var ett tufft pass. Speciellt när vi skulle göra armhävningar av olika slag. De skulle ju göras så många så långsamt.

 

Annars innehöll passet mycket hopp och skutt med djupa knäböj. Mycket bålstabilitet och en hel del armhävningar och sit ups. Såhär beskriver Friskis sitt pass:

 

Det var absolut ett pass jag skulle kunna tänka mig som alternativ träning. Jag hade lite känningar i benet när jag gjorde mina rusher. Men jag hade ju inte mina nya skor utan jag hade gymskorna. Så jag kommer att köra lite testlöpning imorgon, och hoppas på att det går bra. Andra passet avbockat i UTMANINGEN.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.