Löpning i solen!

Idag blev det mycket lugnt löpning inför mitt lopp på lördag. Jag har en förkärlek till att springa på kyrkogårdar.. Jag tror att det är lugnet och stillheten som jag dras till.. Idag testade jag en ny kyrkogård, den som ligger närmast där jag bor :) Av någon anledning har jag tidigare valt att springa till en annan som ligger längre bort.. Antagligen därför att jag uppskattat distansen dit till ca 2 km, vilket ju brukar vara uppjoggningsdistansen..
 
Jag har kommit fram till att ca 25 minuters yoga efter ett löppass gör underverk för mina leder och skador.. Jag brukar ju normalt stretcha noggrant under ca 10 minuter i vilket fall, då känner jag att jag lika gärna kan lägga till lite mer tid och då även få styrka, smidighet, andningsteknik och välbefinnande inbakat.. Fantastiskt skönt efteråt :)
 
Nu är det bara fyra dagar kvar.. Jag har utvecklat en på gränsen till panisk skräck för folksamlingar där folk hostar och nyser mycket.. Normalt sett är jag inte rädd för att bli smittad , men nu känner jag att all uppbyggnadsträning kommer ju att stå och falla med en eventuell infektion.. Gulp!! Preppar med mycket vitaminer, honung, c-vitaminer mm... Dess effekt är kanske inte vetenskapligt bevisad och fungerar i alla lägen, men jag vill iallafall göra vad jag kan för att förhindra en infektion innan mitt lopp..

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.