18/8 dagen efter

Så där, då ska man försöka sammanfatta detta då.

Vi åkte upp till Sälen på onsdagen och besökte Lindvallen på torsdagen för att hämta ut startbevisen samt att besöka Stadium för att handla ett cykelställ till kompisarnas bil. tog en liten runda på 15 km före lunch, sedan så besökte vi Bianchi café i Sälen för en fika med bekanta, gott som bara den var det. avslutade kvällen med Italienska pizzor till kvällsmat samt vinegum,

Fredagen så blev det att ladda för frugan med en stadig frukost för att sedan skjutsas till Oxberg och starten för 45km cykelvasan. jag tog bilen ner till Mora och mötte henne vid målet sedan så åkte vi tillbaka till sälen för att förbereda maten till kvällen då det skulle komma upp 3 st cyklister samt en chaufför, Kycklinggryta med ris och grönsallad.

Lördagen så var det min tur att ladda inför att åka hela cykelvasan, startade kl 10:25 och hade ett mål att göra den under 4 timmar men missade det med 6 minuter men vad gör det idag, lite besviken direkt efter målgången, sedan så träffades vi från Gävle Träningscenter och gick och åt lite buffé på Shimano café. där tog vi sedan emot den sista av våra kompisar som startade 2 timmar efter oss andra.

Idag så har det varit en ordentlig rengöring av cyklarna

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.