Anmäld till Ironman Kalmar 2014

För många år sedan (slutet av 90-talet början av 2000-talet) fuskade jag med lite triathlon, var då även anmäld till fulla distansen i Kalmar. Tyvärr blev jag sjuk och kunde inte delta. Har nu 15 år senare och 15 kilo tyngre anmält mig tävlingen 2014. Dax att börja träna!

Fuskar lite med att lunka igenom någon mara (runt 4 timmar) mest för att hålla borta några kilon. Sökte lite på nätet efter lokala triathlon klubbar, bor i Skellefteå. Här var den lokala Cykelklubben ansluten till triathlonförbundet, skrev ett mail dit för att höra om deras verksamhet. Tyvärr verkar det inte vara något speciellt intresse eller engagemang (förutom ren cykling) i den föreningen. Tråkigt då det är trevligt med träningskompisar. Strunt samma det finns ju fler klubbar i Sverige att ansluta sig till.

Skall lunka igenom Budapest marathon nu den 13 oktober, sedan börjar det långsiktiga arbetet. Tänkte köpa mig ett årskort på Friskis och Svettis, de har ju massor av spinning pass man kan gå på. Under vintern skall även införskaffas en cykel, hoppas att få förslag på "Köpa cykel" i detta forum senare.

Letar även efter bra träningsprogram för triatleter men de verkar svåra att hitta. Skulle behöva ett program för att land på runt 12-timmar.

Tänkte skriva någon rad lite då och nu och förtälja hur det går, kanske det kan inspirera någon att ta sig an likvärdig uppgift trots ålder/extrakilon eller vad det nu kan vara.

/Tommy

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.