Kasta saker är en konst.

Att klara av att kasta saker är en förmåga jag många gånger saknar. Vet inte hur många t-shirtar man sparar på som kan duga att ha när man målar eller användas som cykeltrasor. Funktionströjor från gymnasietiden som trots idogt tvättande vägrat gå sönder mer än något enstaka hål, och med en lukt obeskrivbar i ord. Det är svårt att kasta saker som är hela och fortfarande fungerar hyggligt, och det är ju egentligen inget större problem.

Ett problem blir det dock när man som jag dessutom tycker om att shoppa, och då främst träningsutrustning och funktionskläder. När man fyller på i ena ändan och inte kastar i andra blir resultatet till slut ganska problematiskt, fast man köper extra garderober till förrådet och garaget.

Så idag skall de gamla cykelskorna kastas! De har dugit i många år, även om det mest blivit spinning på slutet. När jag försökte uppskatt åldern insåg jag snabbt att de vore synd och kasta dem, då Antikrundan kanske skulle vara intresserade, men 20 år kanske inte är tillräckligt gammalt.. Till vänster är nyförvärven och de får f o m idag ta över stafettpinnen nästkommande två deceniumen.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.