Kontorit enligt VD

En go gäng fixar allt - Praktikant, Android & Norge!

På en mycket generande företagsfest för länge sedan inledde konfrenciern kvällen med "harredjävlar, sicken go gäng". Genialt tänkte jag. Särskilt som det var innan han ens hade hunnit känna av någonting. Sen dess kör jag den själv. Jete-ofta. Det är så löjligt roligt. Man går på det. Så. Här på kontorit är vi: "EN RIKTIGT GO GÄNG". Alltid.

Brevid Nisse, Mika, Mathilda, Jonas, Oskar och lilla jag har vi en del andra stjärnor som stöttar upp. Carita, känner ni ju till. Hon som är ansvarig för just det telefonförsäljarna söker. Som tyvärr inte kan ta det då hon tyvärr är fast på jordens för tillfället tuffaste plats. Nu är hon, som månadens anställd, fast på Krim. Hon råkade mellanlanda på en militärbas där på väg hem från Syrien. Typiskt otur.

Sen. Vet ni. Har vi ju den lite mer okände mr Kakao i ett litet skyffe. Likt Kramer dyker han upp när ingen anar det. Helst när man äter lr har asaviktiga möten. Hittills har han inte missat en enda anställningsintervju. Dundrar in med sin förvånade uppsyn och kväver svaret på frågan varför man vill jobba just här... Han är så bra. Inte minst på löpning. Där piskar han, efter bara två år, upp oss alla på samtliga distanser. Voi voi.

Som liten kille med beniga lår träffade jag en vän för livet. Hon är kort men gör alltid en mycket stor affär av sig själv. Kommisarie Rex a.k.a Errol. Hon pluggar nu till webbutvecklare. I ett halvår har jag räknat ner dagarna. Till hennes praktik. 5 veckor av paradiset. Idag smällde hon upp dörren till "Handledar-Hasses" (ja alltså Nisse) kontor. Hon var till stor hjälp redan efter löpturen och duschen. Mitt i värsta Norge-lanseringshysterin konstaterade hon, mycket insiktfullt: "ja nu är det väl dax att sluta gå runt i småbyxor för idag".

Å ja. Ni hörde rätt. Denna gäng har blivit en till. Denna gäng har kämpat fram Svettig-appen för Android.
Denne gängen har, på den största dagen, öppnat en norsk syster till Svettig-familjen. Svett.no.
Så härligt är det när man får jobba tillsammans "I en riktigt go gäng!"


Svett.no, VD, Mika fixar allt, Kommissarie REX, Handledar Hasse, Svettig för Android åsså Mr Kakao på ett hörn. (Mathilda är i Sthlm och Carita på Krim)

1 kommentarer till inlägget

1968 • Floda
#1
1 april 2014 - 22:33
Ni verkar ha det gött där på kontorit, har ju haft nöjet att besöka er några ggr och det känns allt bra hos er - ni i en riktigt go gäng!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.