Cykel på Stonehill

Startade dagen med rejält trädgårdsarbete, klippte slänten med trimmern och sedan gräsmattorna hos både oss och grannen med den vanliga klipparen, varmt, svettigt och jobbigt men skönt att vara ute. Hade bestämt med Christer att vi skulle ta ett träningspass på Stonehill och när jag anlände så hade han plockat fram cyklarna och ställt dem i solen på banorna. Det ringde några samtal och vi diskuterade en hel del om projekt och diverse tävlingar som vi är involverade i. 

Det var jobbigt men härligt att känna trycket såväl i flåset som i benen men det bästa var att det inte kändes något i varken ljumsken eller höften, varken under träningen eller nu i efterhand. Väl hemma så tände jag grillen (min älskade Mr Weber), körde färskpotatisen i skalmaskinen och plockade några rabarber ur landet. När jag fixade maten så ordnade frugan en rabarber och jordgubbspajboch det var fantastiskt gött med det til fika efter kaffet.

Njuter av sommarvädret på altanen, samtal med frun, några sms och naturens skådespel gör att TV-tittande känns avlägset. Jobbar ju i Norge och där är vi fortsatt lediga på annandag pingst så det blir en bonusdag hemma. På tisdag blir det årets jordgubbsparty inför Bislett Games och på onsdag en heldag med sponsorer och Bislett Games med friidrott i toppklass på kvällen, det är ett par av fördelarna med just mitt arbete.

Ska få in lite träning mellan varven även denna vecka - ha det bäst / Anders

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.