Mina mål, NIU åk 1

Mina visioner/drömmar i livet 
För mig är det här ingen lätt fråga att besvara, jag vet heller inte riktigt vad och hur mycket ni vill höra.
Inom innebandyn så är det inget speciellt som jag verkligen drömmer om, det hade varit kul att få spela i ssl några säsonger. Annars känner jag mer att det jag vill spela så länge jag kan och tycker det är kul. Om man inte tänker inom sportsammanhang så drömmer jag om att efter att jag skaffat mig en god utbilding sticka ut och resa och äventyra. Jag tror att man lär sig extremt mycket genom att resa och samtidigt är det väldigt roliga och skapar många minnen och kontakter. En annan dröm jag har är att lära mig spanska utantill, kanske genom att vara utbytesstudent ett år i gymnasiet.
Det är några av mina drömmar, sen vill jag jobba med något jag älskar och bilda familj och så vidare. Men det känns just nu för defust och för långt bort för att riktigt drömma om för min del.

Mina mål säsongen 2014/2015 (innebsndy bara)
 
- Få spela med Div 2. Jag tror det hade utvecklat mig som spelare dels genom andra tränare och att få träna i en ny och tuffare miljö. Sen har jag inte helt koll på konkurrensen, men jag hade i alla fall tyckt att det vore kul att få spela med dem. Även om det kanske bara är någon träning ibland.
- Bli mer säker på mitt skott och mer inriktad på att göra mål. Det är verkligen något jag vill utveckla extra mycket då jag ser det som en viktig egenskap hos en innebandyspelare, som är bristfälligt hos mig. 

Fysiska mål (kondition, styrka, snabbhet, rörlighet, koordination, testvärden)
Min snabbhet vill jag förbättra, just de där tre första stegen, det där rycket som behövs för att nå bollen. Det är trots allt lite det som innebandy går ut på och om man utgår från från NIU-uttagningen så var snabbhetstestet det jag var sämst på.

Mentala mål (självförtroende, motivation, krav/press, inre samtal)
Jag skulle vilja utveckla min intre dialog mer. Förmågan att analysera och kritisera mig själv efter match och övningar. Alltid tänka på vad jag gjorde bra och vad jag ska tänka på tills nästa gång. Det tror jag att den här bloggen kan hjälpa till att med, genom att skriva backspegel och kikare.

Teknisla mål (skott, utifrån min situation, mass, mottag)
Som jag skev tidigare är skott något jag verkligen vill utveckla. Både det att gå mer på avslut men också att kunna sätta bollen när det väl gäller. Direktskott och slagskott är nog de teknikerna jag behöver mest övning på. 

Sociala mål (ta plats, prata inför andra, initiativ, trygghet)
Jag är en ganska trygg person så saker som att prata, ta för mig och känna trygghet med andra är inget jag känner att jag har problem med. Det skulle isåfall mer vara att jag själv skulle vilja ta mer initiativ på planen, våga gå själv istället för att sjuta och dra den där finten fast jag inte är allt för säker på den. Kunna lita mer på mig själv.

2 kommentarer till inlägget

1972 • Falun
#1
26 augusti 2014 - 15:20
Tack för samtalet vi hade måndagen den 25/8.
Jag tycker att du har formulerat dina mål på ett mycket bra sätt och vi kommer återkomma till dem under denna säsong för att följa upp och kanske utveckla dem.
Det kan vara bra att utgå från sina testvärden och sedan sätta mål med sin fysträning utifrån dem tex.
Kom ihåg att skriva med dina mål med dalalaget.
Du har gjort en jättebra start här på NIU Elsa.
Vi ses imorgon onsdag!
/ Camilla
1972 • Falun
#2
28 augusti 2014 - 16:51
Hej Elsa!!
Nu har jag kollat igenom matrisen och alla värden från antagningsdagarna.
Du har full pott vad gäller kondition och attityd under dina tester. Du är godkänd vad gäller rörlighet och har höga poäng vad gäller ditt innebandykunnande och dina betyg och intervjun. Däremot tappade du poäng på snabbhetstestet men det va du ju medveten om. Det var några tjejer som fick full poäng på alla fystester så de gick före dig, sedan hamnade några på samma poäng som du och då fick helt enkelt vår känsla avgöra vem som skulle komma in.
Jag hade ju intervjun med dig och min uppfattning efter intervjun var att du verkade vara en tjej som är otroligt ambitiös i allt du bestämmer dig för att vi vill göra men när vi pratade verkade du väldigt osäker om din motivation till just innebandyn.
Men jag måste säga att jag inte ser någon tveksamhet över huvudtaget nu och det glädjer mig oerhört!!
Fråga igen om något verkar oklart i det jag skrev :)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.