Eyes on the price – eller en deffhjärnas bekännelser

Hej dagboken!

Idag är det kakmonstret som skriver. Hon den trötta och jävligt opeppade som inte har någon karaktär. Hon som just försökt övertala sin man att hon behöver äta en sån där god jävla proteinbar, en sån där ni vet, för att orka med den här dagen. För att orka jobba. Och för att hon faktiskt inte ska behöva vara såhär trött, hon är ju faktiskt i väldigt bra form redan. Inte i tävlingsform men ändå. Hon behöver nog en sån där.

Synd (läs tur!) att hennes man inte är dum i huvudet. Han tyckte att hon skulle ta ett ägg och hålla käften. Bra där, såna män gillar vi.

 

Dagens träning gick i alla fall ganska bra. Inte så tunga vikter men ändå okej. Det får duga i det här skedet. Jag gjorde det i alla fall och jag drog dessutom av en riktigt bra stund på trappmaskinen efteråt. Ihop med morgonens powerwalk så kan jag summera drygt 2,5 timmes träning idag- Innan lunch. De är okej, jag ger mig själv en fyra av fem möjliga på det.

 

Nu ska jag jobba någon timme till. Jag väntar nog med det där ägget ändå. Jag är inte så sugen nu när jag känner efter. Lite pepsi max får det bli. Det känns bättre i samvetet. Jag vill ju faktiskt detta. Kakmonstret får vänta lite till.

 

Hej så länge!

 

Fitnesscoachen 21 okt luciapokalen Fitnesscoachen 21 okt luciapokalen-3 Fitnesscoachen 21 okt luciapokalen-4

 

 

 

 


1 kommentarer till inlägget

1980 • Vik
#1
22 oktober 2014 - 21:25
Tur du har en man som fattar hur gärna du vill det här. Min hade sagt "bra, sluta nu med det där tramset så gör vi en äppelkaka" :-)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.