Skid-Saga

För fasen vad vi är bra!

Idag lyser solen i minusgrader, jag har packat ryggan och är redo för att odla fräkar hela dagen lång på skaren. Livet är allt bra! Nu börjar Vasaloppet smyga sig på riktigt på riktigt och kanske några av er tränar det sista fartpasset idag eller kör någon annan uppladdning? Själv åker jag iväg på Junior SM till veckan efter en tids sjukdomar, därav min frånvaro på bloggen. Har bara kopplat bort, kopplat av och låtit virusar sköljas bort med tonvis av ingefära! 

Idag är en sån dag trots mörhet i kroppen efter veckans pass som en verkligen uppskattar! Jag uppskattar hur jag har en kropp som bär mig och återhämtar sig efter onda baciller, hur den svarar och biter i när jag säger åt den att göra det och hur den ständigt överraskar mig med att bli starkare! Jag uppskattar hur solen lyser när jag ska åka skidor i 3h och jag uppskattar att jag hittade oboy längst bak i skafferiet att fylla termosen med. 

Om ni också har sol eller inte, så ut och insup dagen och glädjeboosta lite oavsett! Vi behöver mera sånt! Uppskatta och överös dig själv med lite positivitet. Fasen vad vi är bra! Är snoret gult och halsen tjock så misströsta inte, googla "norges damer mot falun" på svtplay och få lite skidåkning och boost där istället. Vi hörs lite senare med några farliga magövningar, hej så länge! 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.